.

De basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling, organisatieverbetering, gedragsverandering en professionele  groei.

Shakkei – Inspiratie & Motivatie

Het adres voor het ontdekken van jouw eigen ongekende vermogens en inzicht in wie  jij werkelijk bent of wilt zijn.

Shakkei – Authenticiteit & Compassie

Volledig jezelf kunnen ontwikkelen, zijn wie jij bedoelt

bent te zijn, liefde voor jezelf en het voelen van de impact van onderlinge samenhang van de medemens.

Shakkei – Stilte & Aandacht

Door meditatieve reflectie en inzicht jezelf in kalmte en balans brengen, opmerken hoe alles afhangt van jouw denken. De waarheid en oplossing ligt in ieder van ons,

maar die kunnen we niet altijd bereiken door te denken. Schakelen tussen de “doe en zijn” modus. Momenteel zien wij in de samenleving een verschuiving van het hoofd naar het hart. Van snel, sneller, snelst naar slow. Naar mindfulness, ofwel opmerkzaam zijn. Met aandacht leven en echt contact ervaren. Hier ligt vaak de sleutel tot echte en blijvende verandering.

Shakkei – Inzicht & Beleving

Leren dat jouw moeilijke omstandigheden waardevol kunnen zijn en jou de kracht leren ontdekken van het hier en nu? Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt is niets vergeleken met wat in ons ligt.

Shakkei – Zelfkennis & Bewustwording

Het onzichtbare zichtbaar maken, verwoorden wat niet wordt gezegd, de bron van geluk herkennen en helpen jouw juiste stappen te zetten van dromen naar durven en doen.

De manier waarop jij voorheen hebt gekeken, gedacht, geloofd en gedaan, heeft jou de resultaten en ervaringen gebracht die je nú hebt en die je tot nu toe hebt gekregen.

En als dat niet het resultaat is dat je voor de rest van je leven privé of in je werk wilt blijven ontvangen, dan is er nog werk aan de winkel voor jou. Je kunt de vicieuze cirkel doorbreken, want hoe jij vanaf nú besluit te kijken en te denken en wat je vanaf nú besluit te geloven en te doen, zal het volgende moment, de volgende dag en dus jouw toekomst creëren.

Wie door ons wordt begeleid, voelt zich veilig, vertrouwd en volledig gehoord en tegelijkertijd geïnspireerd en gestimuleerd.

Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend en kosteloos informeren. Bel of mail ons gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *