Workshop Glazen Bol Fotografie

Fotograferen met bol

Met fotograferen door een glazen bol zet je de wereld letterlijk op zijn kop. Dat wil zeggen, afhankelijk van de techniek die je gebruikt. Onderwerpen liggen voor het oprapen en lijken bijna onuitputtelijk. Architectuur, bloemen, dieren, landschappen, mensen enz. vragen soms om een zeer creatieve aanpak van fotografie. Met de glazen bol kun je fantastische foto’s maken. Hoe je dat doet, leer je tijdens de workshop.

Je werkt met je eigen glazen bol en krijgt belangrijke tips hoe daarmee om te gaan van natuur- en dierenfotograaf

Rob Doolaard, ook huisfotograaf van diverse dierentuinen, zoals Diergaarde Blijdorp.

 

 

Doel

Tijdens de workshop leer je je camera perfect in te stellen voor glazen bol fotografie. De verschillende onderwerpen zorgen aan het einde van de workshop voor een brede(re) kennis van deze bijzondere manier van fotografie. Je krijgt waardevolle tips* (incl. handleiding) om tot de juiste compositie te komen en gelegenheid om het geleerde direct in de praktijk te oefenen. Door de persoonlijke begeleiding leer je snel om te gaan met deze mysterieuze glazen bol.

Belangrijk om mee te nemen

Neem je eigen camera-uitrusting mee bv. groothoek, standaard en/of macro-objectief.

Aantal personen

Maximaal 12 personen (zowel voor de beginnende- als de gevorderde fotograaf).

Locatie

De workshop vindt plaats in de natuur- en beleeftuin van Shakkei – Training & Coaching B.V. aan de Galgendijk 3 in Dinteloord. De workshop duurt van 10.00 – 16.00 uur.

Lees meer over de natuur- en beleeftuin…

Kosten

De workshop kost € 49,50 incl.:

  • koffie/thee met gebak
  • lunch
  • fotobespreking en -bewerking
  • drankje na afloop
  • een glazen bol – Ø 6 cm

Data

Kijk voor actuele data van de workshops in onze Agenda. Lees meer…

Inschrijving en betaling

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dierenfotografie.nl (contactpersoon: Conny Doolaard). Bovengenoemd bedrag bij aanmelding overmaken op betaalrekening NL82INGB0003600057  (BIC: INGBNL2A) t.n.v. R. Doolaard te Ouderkerk aan den IJssel o.v.v. datum workshop, naam, adres en woonplaats. Inschrijving na ontvangst workshopgeld.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. ♥ Pipi Langkous