Jack Legierse

NLP Master trainer-coach

EMDR en IEMT trauma therapeut

Mindfulnesstrainer 

Systemisch Coach

Interim verandermanager

Expert Openbare Ruimte

Orthomoleculair voedingstherapeut

 

Ondernemer

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Tijdens mijn studie en eerste helft van mijn loopbaan heb ik mij continue ontwikkeld op het gebied van de openbare ruimte. In deze sector heb ik het grootste gedeelte van mijn carrière als bedrijfsleider gewerkt. Mijn laatste werkgever in loondienst was een landelijke organisatie  met 16 vestigingen. In Breda heb ik een nieuwe vestiging opgericht.

In 2006 startte ik mijn eigen bedrijf en ben ik als verandermanager mijn expertise en ervaring gaan inzetten bij gemeenten en bedrijven op het gebied van openbare ruimte en training/coaching. Daar begeleidde ik projecten, zoals reorganisaties, transities en doorontwikkelingen van afdelingen en teambuilding.

Inspireren

Als trainer/coach zet ik mijn passie voor mensen in door het zodanig inzetten en inspireren van mensen en middelen dat doelen met succes worden bereikt. Volgens mijn opdrachtgevers ben ik snel in staat tot het nemen van rationele, realistische gegronde beslissingen, gebaseerd op het overwegen van alle beschikbare feiten en alternatieven. Ik beschik over goede advies- en onderhandelingsvaardigheden en beweeg gemakkelijk tussen het spanningsveld van (soms) tegenstrijdige belangen, waarbij zaken goed gerelativeerd worden.

Mijn motto: “Het enige constante in het leven is dat alles verandert.”

Ontwikkeling

De afgelopen jaren heb ik studies gevolgd en mij continue verdiept op het gebied van o.a. persoonlijke groei, leiderschap, psychologische en psychosociale hulpverlening, trauma’s, burnout, stress, angst, depressie, hooggevoeligheid (hsp), trainen/coachen, orthomoluculaire voeding en organisatie en teamontwikkelingen.

Passie

Tijdens verre rondreizen en retraites kreeg ik inspiratie en interesse in Oosterse holistische geneeswijzen, Antropologie en Mindfulness technieken. Ook hierin heb ik mij verder ontwikkeld. Een juiste lifestyle en biologische voeding hebben direct en indirect effect op het functioneren van de mens.

Mijn passie is om mijzelf te blijven doorontwikkelen in de Antropologie, leiderschap, de Boeddhistische psychologie, Psycho-educatie therapie en invloed van voeding/supplementen op het menselijk lichaam met in het bijzonder voeding in relatie tot het brein. De duizenden jaren oude culturen en oosterse tradities bevatten namelijk vaak bijzondere en waardevolle inzichten en technieken die ik ook gebruik tijdens teamontwikkeldagen en coach gesprekken. Ik ben er trots op dat wij inmiddels een eigen Shakkei methode(c) hebben ontwikkeld waardoor we snel, effectief en resultaat gericht mensen helpen met reduceren van angsten, trauma’s, stress etc.

Lees meer op mijn LinkedIn profiel…