Vergaderruimte huren in de natuur

Shakkei is een bijzondere ontmoetingsplaats en inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen/workshops, inspiratiesessies en/of teambuilding. Mensen uit hun vaste werkomgeving halen werkt inspirerend en constructief, daarnaast komen mensen sneller tot besluiten in een informele setting. 

 

 

Een locatie, de sfeer en bijbehorende beleving hebben een grote invloed op de effectiviteit van een bijeenkomst. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ vergaderomgeving. En zo’n serene omgeving zorgt ook nog eens voor een uitmuntend concentratievermogen! 

“Shakkei is een bijzondere ontmoetingsplaats voor mens en dier.” ♠ Jack & Rosana

Indeling locatie natuurhuis Shakkei

Shakkei is uniek, de ruimtes zijn licht, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Ons gebouw beschikt over 2 sfeervolle vergader/trainingsruimten en een bijzondere natuur- en beleeftuin. De ruimten kunt u per dagdeel (4 uur) huren voor het geven van trainingen/workshops of het houden van vergaderingen, team- of brainstormsessies.

Indeling: begane grond
Een lichte en zonnige vergader/trainingsruimte met een keuken met afwasmachine, magnetron, kookstel, bar,  een toilet met douche, overal is vloerverwarming aanwezig. De achterzijde van deze ruimte heeft openslaande tuindeuren grenzend aan een grote natuur- en beleeftuin. Shakkei is volledig mindervalide/ rolstoel vriendelijk, dat wil zeggen alle nodige voorzieningen zijn gelijkvloers en de voordeur en overige deuren zijn rolstoelvriendelijk.

Indeling: 1e etage
De 1ste etage is bereikbaar via een trap en heeft een sfeervolle praktijkruimte, geschikt voor flexwerkers, therapeuten en kleinschalige vergaderingen. In deze ruimte is een massagetafel aanwezig.

Techniek en benodigdheden

In het gebouw zijn standaard aanwezig: audio apparatuur (sonos soundsysteem) en een groot tv scherm voor afdraaien beeldmateriaal vanaf laptop, iPad of iPhone en/of houden van presentaties. Daarnaast beschikt de locatie ook over benodigdheden voor mindfulness, meditatie, yoga en/of stilteretraites. Deze zijn op aanvraag te huur. Er is over het hele complex gratis wifi verbinding. De huur is incl. schoonmaak. Parkeren is gratis.Vermelding van uw evenement of activiteit op de website van Shakkei is mogelijk voor een kleine vergoeding.

Natuur- en beleeftuin

In de natuur- en beleeftuin hangen vele verschillende nestkasten en zijn er volop vlinderkasten en insectenhotels aanwezig. Centraal in de tuin staat een grote Seqouiadendron, er zijn verschillende zitjes aanwezig in de zon en schaduw, dus buiten vergaderen of werken is mogelijk. De tuin heeft unieke diverse houten kunstwerken, een totempaal en grote zwerfkeien. Na afloop van een inspirerende dag is het heerlijk ontspannen bij de vuurkorf of met een drankje op het terras of aan de bar.

Eten & drinken

Op loopafstand bevinden zich overigens ook diverse restaurantjes, eenvoudige eetgelegenheden zoals cafetaria, eetcafé, diverse winkels en een supermarkt. Shakkei kan ook voor lunches en diner zorgen geheel op maat en naar uw wens.

Bereikbaar

Onze locatie aan de Galgendijk 3 in Dinteloord is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. In het centrum van Dinteloord en loopafstand van circa 500 meter stoppen bussen vanaf station Rotterdam-Zuidplein, Bergen op Zoom en Roosendaal. Er zijn diverse parkeerplaatsen links en rechts van ons centrum op eigen terrein. Shakkei is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer uit Roosendaal, Bergen op Zoom en Rotterdam (vanaf metrostation Zuidplein met bus 310).

Hulp nodig bij organiseren?

Shakkei is een trainingscentrum met een groot aanbod van inspirerende trainingen op allerlei gebied: communicatie, innovatie, creatief denken, verandermanagement, teambuilding, etc. Ook verzorgen wij inspirerende break-out sessies, energizers, teamsessies of met speciale thema’s en/of maatwerk. Mocht u een aanvullend programma of aanvullende activiteiten nodig hebben, bel ons en vraag naar de mogelijkheden van maatwerktrajecten. Mocht u een meeting of bijeenkomst willen organiseren en deze zelf niet willen leiden? Dan leveren we bij Shakkei ook speciale inspirerende facilitators. Zij hebben als taak om uw meeting op een inspirerende manier te begeleiden. Ook kunnen wij eventueel brainstormsessies of speciale op maat gemaakte trainingen voor u verzorgen.

Prijzen & tarieven

De ruimten zijn te huur voor cursussen, trainingen, vergaderingen, lezingen en presentaties per dagdeel voor maximaal 14 personen. Dit biedt u enorme flexibiliteit tegen relatief lage kosten. Shakkei hanteert hierbij voor een dagdeel 4 uur. De tijden bepalen we samen met u en onze agenda.

Tarieven verhuur ruimten: 

Benedenverdieping + natuur- en beleeftuin:

Per dagdeel     4 uur                op aanvraag

2 dagdelen       8 uur                op aanvraag

3 dagdelen       12 uur              op aanvraag

Extra: bovenverdieping/praktijk- coachruimte (handig voor werken in groepen)

Per dagdeel                            op aanvraag

2 dagdelen                              op aanvraag

3 dagdelen                              op aanvraag

Techniek en benodigdheden

Flipoverpapier                                           flipoverpapier op aanvraag

Koffie / thee / waterarrangementen      op aanvraag

Frisdrank                                                     op aanvraag

Lunch of diner                                            op aanvraag

Vermelding social media Shakkei          op aanvraag

Ruimte + tuin huren op vaste dagdelen van de week is ook bespreekbaar voor een voordelig tarief.

Let op: alle prijzen zijn exclusief 21% btw. 

De huurprijs is inclusief GRATIS: verrijdbaar flip-over, internet/wifi, sonos soundsysteem

en tv (laptopaansluiting mogelijk voor presentaties),

keukenbenodigdheden en parkeren.