Rosana Arrias

NLP-trainer/coach -Internationaal gecertificeerd

Communicatieadviseur 

Deep Democracy Facilitator – level 1, 2, 3 en 4 

Systemisch Coach – familieopsteller

Mindfulnesstrainer 

EMDR & IEMT Therapeut (traumaverwerking)

Orthomoleculair Voedingstherapeut 

Lid Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Steenbergen (vrijwillig)

 

Daadkracht

Passie, verbinding en daadkracht… dat zijn mijn sleutelwoorden! Deze woorden zijn de leidraad in mijn leven. Deze woorden geven mij ook de kracht, waarmee ik mensen en teams kan motiveren en verleiden tot het uiterste te gaan dat past op dat moment. Passie heb ik voor de mens en zijn wil om te ontwikkelen en groeien en komt van pas bij het coachen en/of meewerken in teams.  Verbinding maakt dat ik zaken aan elkaar kan koppelen en ook mensen kan verbinden aan doelen en resultaten. Daadkracht zet ik in om mensen en/of teams te begeleiden in het halen van doelen en energie te geven en te krijgen.

Passie

Onder het motto: ‘een gemotiveerde medewerker is goud waard’, vind ik het een uitdaging om het beste uit de mens te halen. Rode draad binnen mijn stijl van werken is dat ik bouw op de visie binnen een organisatie, energie tussen mensen en op persoonlijke verbinding en inzicht. Graag luister ik naar de kennis en ervaring van het individu, het team. Vaak zitten daar kansen en mogelijkheden. Als trainer en coach zet ik mijn vaardigheden in om kennis, ervaring en talent van het individu of het team naar boven te halen. Mijn diversiteit aan opleidingen, trainingen en workshops geeft mij ook de mogelijkheid om combinaties in te zetten om het juiste doel te halen.

Mijn motto: “Als je hetzelfde doet, krijg je hetzelfde resultaat.”

Verbinding

Binnen de overheid en het bedrijfsleven heb ik met diverse werkvelden ervaring opgedaan. Iedere organisatie of mens kent zijn eigen cultuur en werkwijzen.  De kunst vind ik het altijd om juist orde en balans te krijgen in wat er in de vele complexe of maatschappelijke kwesties spelen. Volgens mijn opdrachtgevers ben ik een taalgevoelige analyticus, die goed op koers blijft in een complexe omgeving. Daarnaast ben ik enthousiast, betrokken en sociaal. De afgelopen jaren ben ik mij voortdurend blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en communicatie. Het blijft mij boeien hoe je een boodschap overbrengt en wel zó, dat dit past bij degene die je wil bereiken of aanspreken.

Als zelfstandig ondernemer heb ik inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in communicatieadvies, coachen en het geven van NLP trainingen aan zowel gemeenten, bedrijven en particulieren.

Mindfulness

Als mindfulness trainer ontdekte ik dat de combinatie van werk en mijn persoonlijk leven nog belangrijker is om in deze hectische wereld mijn eigen IK te laten zien en bewust te ZIJN. De laatste jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in verlies- en rouwverwerking en omgang in samengestelde gezinnen. Mijn passie is om mijn kennis te delen, zodat ook jij kunt leren hoe JIJ jezelf kunt worden en blijven om bewustzijn te vergroten.

Lees meer op mijn LinkedIn profiel…