Duurzame locatie

Shakkei training coaching

Natuurhuisje Shakkei is volledig duurzaam en gebouwd van FSC gekeurd Europees Lariks hout, dat wil zeggen dat voor iedere gekapte boom een nieuwe is geplant. Ook voor de inrichting zijn uitsluitend aardse en natuurlijke en gerecyclede materialen gebruikt. De inspiratie en natuurtuin is volledig dier-, vogel- en vlinder- vriendelijk, de aanwezige beplanting is hier ook speciaal op afgestemd. En Shakkei is ook te huur voor vergaderingen, inspiratiesessies, workshops, trainingen etc. “

Natuurhuisje Shakkei huren? 

Shakkei is een bijzondere ontmoetingsplaats en inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen/workshops, inspiratiesessies en/of teambuilding. Mensen uit hun vaste werkomgeving halen werkt inspirerend en constructief, daarnaast komen mensen sneller tot besluiten in een informele setting. Een locatie, de sfeer en bijbehorende beleving hebben een grote invloed op de effectiviteit van een bijeenkomst. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ vergaderomgeving. En zo’n serene omgeving zorgt ook nog eens voor een uitmuntend concentratievermogen! Lees verder…

“Shakkei is een bijzondere ontmoetingsplaats voor mens en dier.” ♠ Jack & Rosana

Indeling locatie natuurhuis Shakkei

Shakkei is uniek, de ruimtes zijn licht, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Ons gebouw beschikt over 2 sfeervolle vergader/trainingsruimten en een bijzondere natuur- en beleeftuin.

Indeling: begane grond
Een lichte en zonnige vergader/trainingsruimte met een keuken met afwasmachine, magnetron, kookstel, bar,  een toilet met douche, overal is vloerverwarming aanwezig. De achterzijde van deze ruimte heeft openslaande tuindeuren grenzend aan een grote natuur- en beleeftuin. Shakkei is volledig mindervalide/ rolstoel vriendelijk, dat wil zeggen alle nodige voorzieningen zijn gelijkvloers en de voordeur en overige deuren zijn rolstoelvriendelijk.

Indeling: 1e etage
De 1ste etage is bereikbaar via een trap en heeft een sfeervolle praktijkruimte, geschikt voor flexwerkers, therapeuten en kleinschalige vergaderingen. In deze ruimte is een massagetafel aanwezig.

Techniek en benodigdheden

In het gebouw zijn standaard aanwezig: audio apparatuur en een groot tv scherm voor afdraaien beeldmateriaal vanaf laptop, iPad of iPhone en/of houden van presentaties. Daarnaast beschikt de locatie ook over benodigdheden voor mindfulness, meditatie, yoga en/of stilteretraites. Deze zijn op aanvraag te huur. Er is over het hele complex gratis wifi verbinding. De huur is incl. schoonmaak. Parkeren is gratis.Vermelding van uw evenement of activiteit op de website van Shakkei is mogelijk voor een kleine vergoeding. Het gebouw is op beide verdiepingen voorzien van een gebruiksvriendelijk Sonos boxen systeem.

Veiligheid & Gezondheid

Shakkei voldoet volledig aan alle veiligheidseisen. Naast alle wettelijke verplichte signalisatie en veiligheidsborden boven deuren is er ook een nooduitgang. In het gebouw zijn meerdere brandblussers, blusdekens, brandmelders en koolmonoxide melders aanwezig, deze worden met regelmaat gekeurd. Ook is er een professionele EHBO koffer aanwezig. Alle producten zoals zeep, afwasmiddelen en schoonmaakmiddelen etc zijn duurzaam, natuurlijk of 100% ecologisch verantwoord.

Natuur- en beleeftuin

In de natuur- en beleeftuin hangen vele verschillende nestkasten en zijn er volop vlinderkasten en insectenhotels aanwezig. Centraal in de tuin staat een grote Seqouiadendron, er zijn verschillende zitjes aanwezig in de zon en schaduw, dus buiten vergaderen of werken is ook mogelijk. De tuin is voorzien van unieke verschillende houten kunstwerken, een totempaal en grote zwerfkeien. Na afloop van een inspirerende dag is het heerlijk ontspannen bij de vuurkorf of met een drankje op het terras of aan de bar.

Eten & drinken

Op loopafstand bevinden zich overigens ook diverse restaurantjes, eenvoudige eetgelegenheden zoals cafetaria, eetcafé, diverse winkels en een supermarkt. Shakkei kan ook voor lunches en diner zorgen geheel op maat en naar uw wens. In het gebouw is een vaatwasser aanwezig.

Bereikbaarheid Natuurhuisje Shakkei

Onze locatie aan de Galgendijk 3 in Dinteloord is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. In het centrum van Dinteloord en loopafstand van circa 500 meter stoppen bussen vanaf station Rotterdam-Zuidplein, Bergen op Zoom en Roosendaal. Er zijn diverse parkeerplaatsen links en rechts van ons centrum op eigen terrein.

Openbaar vervoer

Shakkei is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer uit Roosendaal, Bergen op Zoom en Rotterdam (vanaf metrostation Zuidplein met bus 310).

Weg van de massa – Dinteloord en omgeving

Shakkei is gevestigd in het buitengebied van het sfeervolle polderplaatsje Dinteloord en is rustig en landelijk gelegen aan vis/vaarwater.  Shakkei ligt circa 300 meter vanaf de Dinteloordse havenkom en het levendige winkelcentrum. Dinteloord staat o.a. bekend als watersport gemeente, met een mooie en ideale centrale ligging voor zowel de Zeeuwse-, Zuid-Hollandse, als Brabantse wateren. Dinteloord ligt slechts circa 35 minuten rijden vanaf Rotterdam en 30 minuten rijden vanaf Breda. Onze locatie ligt op slechts 5 minuten rijden van de snelweg A4 tussen Rotterdam en Bergen op Zoom. Parkeren kan op ons eigen terrein links en rechts van ons trainingscentrum Shakkei – Training & Coaching B.V.

Dinteloord ligt 11 km van het oude vestigingsstadje Willemstad met zijn vele bezienswaardigheden en gezellige terrasjes. Het buitengebied van Dinteloord staat ook bekend om zijn prachtig natuurgebied de Dintelse Gorzen en zijn vele recreatieve mogelijkheden van de open polder. Hoogetepunt zijn zeker de grazende krachtpatsers in dit unieke natuurgebied, de Shetland-pony’s en Schotse Hooglanders. Je komt ze tijdens de wandelingen tegen en zorgen ervoor dat het terrein open blijft. Ervaar de intense stilte en de ongereptheid van het natuurgebied de Dintelse Gorzen! Ieder jaargetijde is hier mooi…

 

U bent van harte welkom…

“Een plek waar iedereen je kent, daar mag je wezen wie je bent.” ♥ Jack & Rosana