Daantje van Acker

Daantje van Acker – ervaren en gepassioneerd yogadocente.

Daantje van Acker van Daantje’s Mind your Body geeft diverse yogalessen bij Shakkei – Training & Coaching B.V.

Wie is Daantje?

“Je leeft… je wordt geleefd… je laat je leven zonder dat je écht beleeft! De hectiek van de maatschappij waarin we ons momenteel bevinden. Alles perfect willen doen, zowel privé als op je werk, je sociale leven……alles willen we bijhouden en óh wat hebben we ‘n geweldig leven!”

 

 

Ik begon mijn carrière in de kraamzorg en inmiddels ben ik sinds 2001 actief als fitnessinstructeur en geef ik diverse groepslessen, zoals Steps, BBB, Xco en diverse soorten yoga, zoals: Club Yoga, Power Yoga, Yin yoga, Yin Yang Yoga op sportscholen.
Op de AALO Academie heb ik mijn diploma’s gehaald voor: groepslessen, power yoga en yin yoga. En ik blijf mijzelf verder ontwikkelen door het volgen van diverse workshops en opleidingen in yoga,  Pilates, persoonlijke ontwikkeling en mindfulness.

“Yoga geeft je dat wat je nodig hebt: ontspanning, energie of meer contact met je lichaam.”

Pilates is ‘n mooie aanvulling op de yoga; core stability, body en mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden!

Mindfulness geeft handvatten voor een leven in aandacht, zonder stress.

Naast mijn groepslessen in diverse yoga vormen, kun je ook bij mij terecht voor yoga therapie, personal training en gewichtsbeheersing.

“Geef jezelf aandacht kado”. ♠ Daantje van Acker

Ik zeg altijd dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt… en met veel passie lessen geef! Mensen mijn passie meegeven, laten voelen… laten beleven dat bewegen en yoga je leven verrijkt, maar ook verstilling brengt.

Meer weten?

Mail naar: yoga@daantjesmindyourbody.nl  Of bel naar Daantje voor meer informatie: 06-54713958.