Yoga with flow

Daantje van Acker – gepassioneerd en ervaren yogadocente.

Yoga with Flow is een yogavorm welke fijn is voor een breed publiek.

Het is actief én rustig tegelijk en omvat allerlei verschillende soorten asana’s (houdingen), pranayama (ademoefening) en meditatie.
Het is dus een brede en complete les met invloeden uit Yoga, Pilates en Tai Chi. 
Bovenal geeft Yoga with Flow een moment van stilte en ruimte voor de yogabeoefenaars die diepere ontspanning, bewustzijn en meditatie willen opzoeken.

Duur les: 60 minuten

Lestijden: Maandag 19.00 – 20.00 uur 

Aanmelden: graag via een mail naar: yoga@daantjesmindyourbody.nl met voor- en achternaam, telefoonnummer en bij onderwerp aangeven: Aanmelding ‘lesdag’ en ‘tijdstip’. Dit in verband met maximaal 12 deelnemers. Wie het eerst aanmeldt, komt! Vol = vol!

Of bel naar Daantje voor meer informatie: 06-54713958.

Lichaam & geest

Yoga with Flow is een les waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga with Flow ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga with Flow biedt de oplossing.

Is Yoga with Flow iets voor mij?

Yoga with Flow is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga with Flow je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Yoga with Flow je daar zeker bij.

Hoe ziet een les Yoga with Flow eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Voordelen Yoga with Flow

  • Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis
  • Meer balans in je leven
  • Je krijgt nieuwe energie
  • Vermindering van rug- en gewrichtsklachten

Resultaten Yoga with Flow

  • Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht
  • Spierversterking van boven- en onderlichaam
  • Tijdens de yogales verbrand je ongeveer 350 calorieën
Je maakt contact met je lichaam, jezelf en de ademhaling. Je komt bewust en ontspannen uit de les.
Ook geschikt voor zwangeren +/- 16 weken zwangerschap.